18.01.2010

Mehmet Tacettinoğlu'na


Doğum günün kutlu olsun Türkiye'nin en iyi spikerlerine aday olan ancak adaylığını ödüllere taşıyamayan baba, şovmen, yakışıklı, kalıbına sığamayan, gür sesli, duyulan adam.
Doğum günün kutlu olsun baba!
Sen bana bakmayı, baktığını görmeyi ve farkedilmeyi öğrettin.
Bakışlarındaki mutluluğu sonsuz bir definde arayacağız.


MEHMET TACETTiNOĞLU :
1968 doğumlu, Anadolu üniversitesi iiBF iktisat bölümü, mezunu. Marmara Üniversitesi'nde Reklamcılık ve Tanıtım üzerine yüksek lisans yapıyor. 1992 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yayın kuruluşu BRT'nin açtığı sınavı kazanarak haber spikerliğine başladı. "İşçi Dünyası" adlı bir ekonomi programı sundu. 1993'te TGRT'ye geçti. TGRT'nin ilk kuşak programı "Hayırlı Günler"de her sabah kamera karşısına geçti. Bu kanalda müzik yayınlanan ilk program olan "Harman"ı hem sundu hem de programın metinlerini yazdı. TGRT'nin ilk müzik eğlence programı olan 'Erguvan'ı canlı yayında sundu. "Şehir ve insan", ''Esnafın Dünyası'' adlı programlarda sunuculuk yaptı. TGRT FM'de kuşak program sunuculuğu yaptı. Çeşitli türde programları seslendirdi.

1 yorum:

  1. Yaşadığı her anı anlamlı olan , aldığı her nefesi en ufak zerresine kadar hak eden , vicdanlı, iyi yürekli , akıllı kızım benim...
    Sana sahip olduğumuz için ben de , o biricik insan Mehmet'imiz de seninle gurur duyuyor.
    Omuzlarındaki sorumluluk çok büyük ama bunu taşıyan yüreğinin gücü ile hiç kimse yarışamaz.

    YanıtlaSil

Kafamdaki taç var olduğu sürece...Yazsana?